Defecte producten

Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn uitvoerig getest. Desondanks kan het natuurlijk altijd voorkomen dat een product defect is. Wij streven altijd naar klanttevredenheid en een uitstekende service. Als een artikel bijvoorbeeld defect is, proberen we uiteraard een passende oplossing te zoeken.

Garantie op producten

Op de meeste artikelen zit standaard 30 dagen garantie. Deze garantie gaat in op het moment dat het artikel bij u is afgeleverd. Sommige artikelen hebben een veel langere garantietermijn. Bij deze artikelen wordt een apart garantiecertificaat meegezonden.

Heeft u een artikel besteld met een defect en heeft u het artikel nog niet gebruikt?
Uiteraard kunt u het artikel dan retourneren onder onze voorwaarden voor retourneren.

Bekijk de retouren pagina.

Garantie Realdolls

De onderstaande garantiebepalingen zijn geldig voor al onze realdoll poppen vermeld op deze pagina.
Bij defecten zullen we in alle gevallen naar alle redelijkheid tot een goede oplossing proberen te komen.

Controleer de pop goed na ontvangst

Elke sexpop wordt uitvoerig gecontroleerd voordat wij deze naar onze klant versturen. Hierdoor komt het zeer weinig voor dat onze klant een product ontvangt met fabrieksfouten. Wij vragen onze klanten het product bij ontvangst goed te controleren, wanneer je een fout opmerkt neem dan gelijk contact met ons op, gebruik je pop dan niet! Op een gebruikte pop kunnen we een verminderde garantie geven.

Op het goed functioneren van het metalen skelet geven wij 6 maanden garantie, 6 maanden na ontvangst van je sexpop.

Hoe werkt de garantie?

Wanneer je de pop hebt ontvangen, controleer deze dan van top tot teen.
Defecten ontstaan namelijk nooit spontaan. Wanneer een defect ontstaat na gebruik dan komt dit bijna altijd door eigen toedoen.
Controleer de pop dus goed voordat je deze gebruikt.

Mocht je een defect vinden neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, graag ook foto’s meesturen. 
Deze foto's worden dan vergeleken met de foto's die door ons of door de fabriek zijn gemaakt voorafgaand aan verzending.

Wanneer de sexpop geruild of vervangen dient te worden. Gebruik haar dan NIET. Laat de sexpop ongebruikt in de doos met alle aanwezige verpakkingsmaterialen. Wij ruilen NIETS dat is gebruikt. Wij testen dit zorgvuldig bij binnenkomst, dus zullen wij dit ten alle tijden te weten komen.

Wanneer vervalt de garantie?

De retour-garantie telt alleen wanneer de pop in nieuwstaat en met alle originele verpakkingen wordt geretourneerd. De pop mag op geen enkele wijze gebruikt zijn. Mocht je toch enige vorm van seksueel contact hebben gehad met de pop, dan kunnen wij haar niet terugnemen. Desondanks zullen wij altijd samen met jou zoeken naar een oplossing voor het probleem. Deze garantie is er altijd.

Wat valt er niet onder de garantie en waarom?

Kleine huid afwijkingen – soms kan het voorkomen dat er kleine oneffenheden of lichte afwijkingen ontstaan door de productie en haar processen. Deze zullen echter onopvallend zijn. Wij zien dit als een unieke “birth mark”.

Blauwe plekken op de huid. Wanneer er blauwe plekken op de huid zijn ontstaan dan komt dit door verkeerd gebruik van kleding. Donkere kleding kan namelijk zorgen voor vlekvorming op de TPE huid.

Vingers: De huid rondom de vingers is het meest kwetsbaar, omdat de huid hier het dunst is. Wanneer je hier voorzichtig mee omgaat gaan deze niet stuk. Door onvoorzichtig gebruik kan het skelet door de huid steken. Hierop bieden we geen garantie.

Losse vingernagels: De teen en vinger nagels inspecteren wij vooraf goed op aanhechting. Toch kan het voorkomen dat er nagels losraken. Mocht dit gebeuren dan kun je deze gemakkelijk lijmen met secondenlijm.

Losse wimpers: We verzenden de pop met een beschermend oogmasker om haar prachtige wimpers te beschermen. Mocht er echter toch een wimper zijn losgegaan kun je deze makkelijk plakken met secondenlijm.

Beschadigen door eigen schuld – Het is alleen mogelijk om de sekspop te ruilen wanneer zij in nieuwstaat is. Wanneer we constateren dat de pop is beschadigt door gebruik, vervalt de gehele garantie. De kosten zijn dan voor eigen rekening.

Nalatigheid – Wanneer de sekspop tekenen vertoont van onjuiste zorg en hierdoor beschadiging heeft opgelopen zijn de kosten voor je eigen rekening. Wij zullen je gratis helpen met advies over hoe jij je pop op juiste wijze dient te verzorgen.

Normale slijtage door gebruik van de pop.