0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over welke (eventuele) gevolgen het Coronavirus voor je heeft wanneer je bij ons een bestelling plaatst. In deze onzekere tijden willen wij jou graag op de hoogte stellen hoe wij omgaan met de situatie omtrent het coronavirus.Lees meer

De vibrator is tegenwoordig ontzettend populair onder diverse doelgroepen. Er is een groot aanbod, elk met eigen opties en specificaties. Maar hoe kies je de juiste vibrator?

Waar wil je de vibo voor gebruiken?

Eerste vraag, waar wil je de vibo voor gebruiken. Wat vind je lekker? Wil je de vibrator gebruiken tijdens de sex, ter stimulatie van de clitoris of vagina? Belangrijk om over na te denken. Of misschien heb je liever geen trillingen maar bijvoorbeeld een dildo zonder vibraties. In het vervolg van deze blog, behandelen we 5 soorten vibrators, die een goede basis zijn voor jouw keuze van een eerste vibrator.

Clitoris vibrators

Bijna alle vrouwen vinden stimulatie van de clitoris fijn. De meeste vibo's zijn ontwikkeld om intern te stimuleren, maar er zijn ook vibo's die specifiek gemaakt zijn om de clitoris te stimuleren. Vaak hebben deze speeltjes diverse vibratiestanden en trilstanden.

Vaginale stimulatie

Er zijn veel vrouwen die vaginale stimulatie het belangrijkste onderdeel van een vrijpartij vinden. In dit geval raden we aan om te kiezen voor een klassieke vibrator.

Mini vibrator

Liever een klein formaat, om te experimenteren. Speciaal hiervoor zijn er mini vibrators op de markt gebracht. Deze kunnen makkelijk worden ingebracht en zijn ideaal om elkaars lichaam mee te stimuleren.

Vaginaal en clitoraal

Wil je zowel vaginaal als clitoraal gestimuleerd worden. Dan raden we aan gebruik te maken van de tarzan vibrator. Dit zijn staafvibrators met een extra stimulator om de clitoris te stimuleren.

Krachtige vibrators

Als je voorkeur uitgaat, naar krachtige vibraties. Is een wand vibrator de beste optie. Zowel te gebruiken als massage apparaat en vibrator.

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)