Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over welke (eventuele) gevolgen het Coronavirus voor je heeft wanneer je bij ons een bestelling plaatst. In deze onzekere tijden willen wij jou graag op de hoogte stellen hoe wij omgaan met de situatie omtrent het coronavirus.

Allereerst willen we je mededelen dat het virus niet kan worden overgedragen via post of pakketten. Daarnaast volgen wij alle adviezen op van het RIVM en nemen alle voorzorgsmaatregelen in acht. Er wordt hard gewerkt om uw bestelling snel en netjes te verwerken en af te leveren.Dit houdt in dat alle bestellingen die op werkdagen vóór 19:00 uur besteld zijn, gewoon de volgende dag worden bezorgd.

Thuisbezorging:

Wanneer je kiest om je pakketje thuis te laten bezorgen zal je hier weinig tot niets van merken. Wel zal de bezorger minimaal 1.5 meter afstand bewaren en fysiek contact te vermijden. Dit volgens de richtlijnen van het RIVM en PostNL. Nb. bezorging aan huis in Belgie is ook nog steeds mogelijk. Bekijk de actuele informatie over bezorging via PostNL ook op de website van PostNL.

Afhalen bij PostNL ophaallocaties:

Op dit moment kan je gewoon blijven kiezen om je pakketje te laten bezorgen bij een PostNL ophaallocatie bij jou in de buurt. Houdt er wel rekening mee dat per ophaallocatie de voorzorgsmaatregelen kunnen verschillen.

Thuisbezorging van grote sexpoppen:

Ook grote pakketten zoals een sexpop worden thuisbezorgd door DHL of FedEx.

Wij hopen je hiermee volgende geïnformeerd te hebben. Uiteraard zullen wij je direct op de hoogte stellen bij eventuele veranderingen.

Met vriendelijke groet,

Team Speeltjesfabriek.nl
Team Sexpopwebshop.nl