de meeste jongens en meisjes hebben hier geen ervaring mee. Van de jongeren tussen de 12 en 18 jaar heeft slechts 11% van de jongens en 16% van de meisjes hier ervaring mee. Ongeveer 70% van de Nederlanders (vrouwen en mannen) heeft ervaring met pijpen. Ook bij het pijpen kun je een geslachtsziekte oplopen. Gebruik dus een condoom (met smaakje). Om het voor de man lekkerder te maken kun je wat glijmiddel op waterbasis op zijn penis doen voor je het condoom omdoet. Weet je niet of je partner een soa heeft en doe je het toch zonder condoom, zorg er dan in ieder geval voor dat je geen sperma in je mond krijgt, want daarmee loop je bij pijpen het meeste risico besmet te raken (het meeste risico op herpes heb je als er blaasjes op de penis zitten).

Ongeveer 90 procent van alle mannen is er dol op, en je kan ze er altijd voor wakker maken. Rara, waar gaat het over? Inderdaad: een goeie blowjob. Maar wat is het verschil tussen een gewone zuigbeurt en een perfecte blowjob? Hier volgen enkele gouden tips:

ALL INCLUSIVE.

Will jij je man echt goed verwennen? Hou je dan vooral niet in. Bewerk met je lippen, je tong en je handen niet alleen zijn eikel en penis, maar verken ook alles eromheen. Je hoeft echt niet bang te zijn, je man zal het heerlijk vinden. Streel zijn scrotum, lik eraan, glij met een vinger langs zijn perineum (het gebied tussen scrotum en anus)… Weet je hoe het moet, geef hem dan ook een prostaatmassage. Naast deep-throat vindt een man het ook heel geil als je aan zijn eikel likt. Vooral het toompje net eronder, aan de voorzijde, is erg gevoelig voor stimulatie.

BLIJF HEM WEL AANKIJKEN TIJDENS HET PIJPEN.

Een blowjob geeft de man een gevoel van macht. Blijf je hem tijdens het pijpen aankijken, dan wordt dat gevoel nog sterker en weet hij dat je hem toegewijd bent. Helemaal als je geknield voor hem zit.

HOE NATTER, HOE LEKKERDER.

Anders dan bij een tongzoen, mag je bij een blowjob al je speeksel laten gaan. Het is tenslotte een simulatie van vaginale penetratie en daarvan weten we: hoe natter, hoe lekkerder!

VACUÜM ZUIGEN.

Neem zijn penis in de mond, laat de eikel tegen je zachte gehemelte rusten en zuig erop zoals je op je duim zou zuigen. Tien tegen een dat je man begint te kreunen van genot. Verdraag je zijn eikel in je keel, dan krijg je zelfs extra bonuspunten. Let wel op: vermijd contact met de tanden.

DOORSLIKKEN OF NIET?

Bijna álle mannen vinden het megageil als je hun sperma doorslikt. Voel je daar niet voor, dan zijn er gelukkig nog andere manieren om hem zijn zin te geven. Laat hem bijvoorbeeld over je wangen spuiten, of op je mond waarna zijn zaad van je lippen druipt. Mag hij toch ín je mond klaarkomen, vraag hem dan vooraf ananas te eten en stoffen als nicotine, alcohol en knoflook te vermijden. Die laatste drie maken het sperma bitter, terwijl ananas juist een aangenaam zoete smaak aan zijn zaad geeft.

Check onze drogist voor eetbare glijmiddelen en oliën om de blowjob nog heerlijker te maken.

 

NOG EVEN WAT WEETJES OP EEN RIJTJE GEZET:

 

IK VIND PIJPEN VIES EN SMERIG

Als je pijpen niet prettig vindt, moet het niet doen. Als je weigert hem te pijpen, snapt hij heus wel dat je de waarheid spreekt. Kom voor jezelf op en doe nooit iets tegen je zin. Mocht je het in de toekomst om een of andere reden ooit nog eens willen proberen, dan zijn er wel wat trucjes. Als je pijpen bijvoorbeeld vies vindt vanwege het voorvocht of sperma, kan een condoom uitkomst bieden. Gaat het om de geur, dan kan het helpen om vooraf de ballen, buik en dijen van je vriend in te wrijven met een lekker ruikende bodylotion. Ook onder de douche kan pijpen een andere ervaring zijn.

IK WIL GEEN SPERMA DOORSLIKKEN.

Veel meisjes vinden het vies om sperma door te slikken. Zeg tegen je vriend dat je hem wel wilt pijpen, maar geen sperma meer in je mond wilt krijgen. Doe je dat niet, dan gaat pijpen je straks tegenstaan en dat is jammer. Vraag of hij je in het vervolg waarschuwt voordat hij klaarkomt. Jongens bereiken namelijk vlak voor hun orgasme het 'punt van onvermijdelijkheid'. Dat wil zeggen dat ze klaarkomen, wat er ook gebeurt. Op dit punt kan hij je makkelijk een seintje geven. Stop dan met pijpen en maak het af met je hand. Als hij op zijn rug ligt, belandt het sperma op zijn buik. Je kunt het dan gewoon met een papieren zakdoekje wegvegen. Staat hij, dan kun je het sperma met wat papier opvangen.

PIJPEN EN DE GLIJ-TECHNIEK

Eén manier om zijn penis te stimuleren is zijn penis in en uit je mond te laten glijden. Je kunt beginnen door een beetje op zijn slappe penis te sabbelen, maar je kunt hem ook eerst strelen en aftrekken, zodat hij een stijve krijgt. Pak de basis van zijn penis vast met je hand en bedek je tanden met je lippen. Laat zijn eikel in je mond glijden en maak van je mond een soort ring om zijn penis. Vervolgens beweeg je heen en weer, waardoor zijn penis dieper en minder diep in je mond komt. Laat hem zo diep in je mond glijden als voor jou comfortabel voelt. Je kunt hierbij ook de ring techniek gebruiken. Gebruik veel spuug zodat het lekker glijdt. Dit voelt voor hem lekkerder en voorkomt irritatie van de huid.

Beweeg sneller naarmate hij meer en meer opgewonden raakt. Als hij niet zo makkelijk klaarkomt moet je het ritme gelijk houden en het tempo en de beweging die je maakt niet veranderen.

WELKE HOUDING BIJ HET PIJPEN?

De makkelijkste houding om een man te pijpen is als je je recht voor hem bevindt. Hij kan daarbij staan, liggen of zitten, terwijl jij voor hem knielt of tussen zijn benen zit. Maar je kunt ook een heel passieve houding aannemen, waarbij je zelf op je rug gaan liggen. Je geliefde laat dan zijn penis in je mond glijden. Hij neemt in dat geval het bewegen voor zijn rekening. In deze positie heb je dus minder controle en kun je het soort bewegingen niet variëren.

Een andere houding om te pijpen is standje 69. Het leuke, maar ook lastige, in deze positie is dat je twee dingen tegelijk doet. Voor sommigen werkt dit prima. Anderen kunnen zich daarentegen op deze manier niet concentreren op wat ze doen, noch op hun eigen gevoelens.